Tandartsen
A.W. Baris
P. Bijkersma
R.R. Dasselaar en M. Kaldenberg
Dental Clinics Doetinchem - Centrum
Dental Clinics Doetinchem - Lohmanlaan
De Tandartspraktijk Doetinchem
B.W. Geijs
C.H.C. van Gend
A.G. Harbers
L. Jürgens en P.H. de Koning
H.C. Kouwenberg en mw.W.H. Kouwenberg-Bruring
M.M.H. van der Linden
E.H.R. Miedema
E.J. Pomp
D.E. Popov
H.T.P. Rutten


Doetand.nl
Menu


Spoedgevallendienst


Weekenddienst
De Doetinchemse tandartsen zijn aangesloten bij de weekenddienst regeling voor de regio Doetinchem en omstreken. In het weekend heeft er telkens één tandarts in Doetinchem of in de regio dienst. Meestal wordt wel op zondag morgen de dienst door een andere tandarts overgenomen. De weekenddienst gaat in op zaterdagmorgen 8.00 uur en duurt tot maandag morgen 8.00 uur.

De dienstdoende tandarts is uitsluitend voor spoedgevallen gedurende deze dagen telefonisch bereikbaar.

Bij een val of een ongeluk waarbij een tand los zit, of er helemaal uit is, moet u direct bellen voor een afspraak! Bij andere spoedgevallen belt u zo mogelijk overdag op normale tijden. Ook op de wettelijk erkende feestdagen en tussen Kerst en Oud en Nieuw is er een spoedgevallen dienst.

Het centrale weekenddienst nummer is: 0900-1515.


Avonddienst
Door de weeks is er ook een een officiële avond- en nachtdienstregeling. De avonddienst duurt van 17.00 uur tot de volgende morgen 8.00 uur. Bij een spoedgeval kunt u bellen naar telefoonnummer: 0900-1515. Via dat nummer wordt u dan doorgeschakeld naar (het antwoordapparaat van) de dienstdoende tandarts.
U kunt ook eerst naar uw eigen tandarts bellen. U hoort dan wel of u bij uw eigen tandarts terecht kunt, of u hoort (via het antwoordapparaat) of u het bovenstaande nummer moet hebben.


Overdag op werkdagen
Is uw tandarts niet aanwezig of staat u helemaal niet ingeschreven bij een tandarts, ook dan kunt u ook bellen naar 0900-1515Doetand is designed by John Jansen Productions